VRIJWILLIGER WORDEN

Ben jij goed in het bieden van een luisterend oor? Sta jij stevig in je schoenen en wil jij een zinvolle bijdrage leveren aan mensen in de laatste fase van hun leven? Hospice Nathrine in Rozenburg (ZH) is op zoek naar vrijwilligers! 

Wie zoeken wij?

We zoeken enthousiaste mensen die zich minimaal 1 dagdeel per week (4 uurtjes) willen inzetten voor het Hospice. Meer mag natuurlijk altijd!

Naast professionele zorgverleners, zullen onze vrijwilligers ondersteuning bieden bij de dagelijkse zorg en begeleiding van onze bewoners en hun familie en vrienden. Het vrijwilligerswerk binnen ons hospice varieert van het verzorgen van een kleine maaltijd, het maken van een kletspraatje, begeleiding van familie en vrienden tot aan het meehelpen met de verpleegkundige in de dagelijkse verzorging van de bewoners.

Hospice Nathrine | Rozenburg | Vrijwillliger worden

Samen met ons team van professionals en collega vrijwilligers zorg je voor een veilige, gastvrije “bijna thuis” omgeving. 

Wat te doen?

Ben je net zo enthousiast als wij? Download dan onze vacature via onderstaande button, upload je gegevens en meld je aan via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

En als het gemakkelijker is, kun je ook je CV en motivatie in de brievenbus aan de Laan van Nieuw Blankenburg 13 doen.

Vacature Vrijwilligers Hospice
PDF – 77,8 KB 686 downloads

Aanmelden als vrijwilliger

Hospice Nathrine heeft een privacy policy voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Informatie hierover is te vinden in het privacy beleid.