VRIJWILLIGER WORDEN

Bent u goed in het bieden van een luisterend oor? Staat u stevig in uw schoenen en wilt u een zinvolle bijdrage leveren aan mensen in de laatste fase van hun leven? Wij zijn op zoek naar vrijwilligers! 

Promotiefilmpje

Om een indruk te krijgen van de sfeer onder de vrijwilligers die in het hospice werken, kunt u het promotiefilmpje bekijken.

Wie zoeken wij?

We zoeken enthousiaste mensen die zich minimaal een dagdeel per week (vier uurtjes) willen inzetten voor het hospice. Meer mag natuurlijk altijd!

Naast professionele zorgverleners, zullen onze vrijwilligers ondersteuning bieden bij de dagelijkse zorg en begeleiding van onze bewoners en hun familie en vrienden. Het vrijwilligerswerk binnen het hospice varieert van het verzorgen van een kleine maaltijd, het maken van een kletspraatje, begeleiding van familie en vrienden tot aan het ondersteunen van de verpleegkundige in de dagelijkse verzorging van de bewoners.

Hospice Nathrine | Rozenburg | Vrijwillliger worden

Samen met ons team van professionals en collega vrijwilligers zorgt u voor een veilige, gastvrije “bijna-thuis” omgeving. 

Wat te doen?

Bent u net zo enthousiast als wij? Download dan de vacature via onderstaande button, upload uw gegevens en meldt u aan via onderstaand formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

En als het gemakkelijker is, kunt u ook uw CV en motivatie in de brievenbus aan de Laan van Nieuw Blankenburg 13 doen.

Vacature Vrijwilligers Hospice
PDF – 77,8 KB 963 downloads

Aanmelden als vrijwilliger

Hospice Nathrine heeft een privacy policy voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Informatie hierover is te vinden in het privacy beleid.