STEUN ONS

Wat zou jij willen voor jezelf of je dierbare?

We krijgen er vroeg of laat allemaal mee te maken, het overlijden van opa’s en oma’s, ouders en andere dierbaren. En het kan jou ook overkomen….. Dat kan plotseling zijn, maar ook na een korter of langer ziekbed.

Wanneer je geen mogelijkheid of wens hebt om in de laatste fase van je leven thuis verzorgd te worden, zal ons Hospice uitkomst bieden. Er staan 24 uur per dag getrainde vrijwilligers en professionals klaar om liefdevolle zorg en begeleiding te geven. Uiteraard zijn familie, vrienden en andere dierbaren van harte welkom. Zij kunnen langskomen wanneer ze willen, onze deur staat altijd open. Wij zullen ons uiterste best doen om in deze laatste levensfase tegemoet te komen aan de wensen van onze bewoners, zodat ze zo lang mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen behouden.

Het maakt het niet minder verdrietig, maar de omgeving en de aanwezigheid van mensen in dezelfde situatie kunnen je wel helpen. Niet alleen de mensen die bij ons logeren, maar ook hun familieleden en vrienden vinden bij ons een luisterend oor.

En hoe fijn is het dat dit straks gewoon ‘Op Rozenburg’ kan?

Doneeractie 

Om dit prachtige project te laten slagen, zijn we een doneeractie begonnen. Draagt u onze Stichting een warm hart toe? En wilt u ons steunen? Dan kan dat via de onderstaande button of door uw bijdrage te storten op het volgende rekeningnummer: NL41 INGB 0007 0397 36 t.n.v. Stichting Hospice Nathrine

Wij zijn dankbaar voor alle donaties, klein of groot.

Stichting Hospice Nathrine heeft een ANBI status. Dit betekent dat wij ons voor minstens 90% inzetten voor het algemeen belang. Onze instelling heeft geen winstoogmerk. Periodieke giften kunnen worden afgetrokken bij de belastingdienst.

Geld inzamelen | Doneeractie.nl